A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

30 РІЧНИЦЯ ПІДЛІСНІВСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 05.09.2021 23:35
Кількість переглядів: 45

    День народження Підліснівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів зібрав учнів, вчителів, випускників та керівництво Степанівської громади 04 вересня у Підліснівському будинку культури. Випускники різних років, вчителі та керівники закладу, які перебувають на заслуженому відпочинку радо прийняли запрошення на відзначення 30 річного ювілею рідної школи.

      Під час урочистої частини присутніх порадували виступи вокальних та хореграфічних колективів, адже учні школи є активними не тільки в навчанні, а й в художній самодіяльності. Під час вітального слова керівник Підліснівського старостату Тімохін О.М. згадав історію початку будівництва храму науки, з якими проблемами стикались і як їх оперативно вирішували, адже сам брав активну участь у розбудові школи. 

     Голова Степанівської ТГ Лукаш В.О. також висловив душевні слова до вчителів закладу, побажав гарної долі учням та випускникам, вручив подарунковий сертифікат на 60 тис. грн. для облаштування кабінету англійської мови. Керівник ТОВ "Хлібодар"  Карпенко С.М. під час виступу зичив добробуту і процвітанню закладу освіти, сердечно привітав директора закладу, яка і є першою медалісткою школи Воду Аліну Юріївну з цим чудовим ювілеєм, вручивши подарунковий сертифікат для придбання необхідних меблів. Начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради Кощій А.С. відзначила кращих педагогічних працівників закладу: Будко Тетяну Олексіївну та Заіку Наталію Степанівну, подякувала за наполегливу, плідну працю і нагородила почесними грамотами та подарунковими сертифікатами.

       Директор школи Вода Аліна Юріївна не залишилась в боргу перед поважними гостями, подякувала за постійну увагу влади і меценатів  до проблем закладу та радушно запросила на частування смаколиками, які приготували працівники закладу.

       Особливу шану та повагу від директора закладу та випускників минулих років отримали ветерани педагогічної праці, які свій трудовий вік присвятили навчанню майбутніх поколінь:

  • Марченко Лідія Федорівна
  • Буряченко Євеліна Василівна 
  • Гуржій Галина Іванівна
  • Діденко Олена Василівна
  • Лебідь Ольга Іванівна
  • Гирявенко Віра Іванівна
  • Наталушко Людмила Петрівна
  •  Дроздов Анатолій Іванович

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень