A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ДЕНЬ СЕЛА ЧЕРВОНИЙ КУТ

Дата: 16.10.2021 22:09
Кількість переглядів: 28

        Традиційно до свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке водночас є одним з найбільших релігійних свят осені, дружня громада села Червоний Кут відзначає свято своєї малої батьківщини. В цей день під "Покровом Богородиці" об'єдналися родини, щоб разом з теплотою і добром привітати рідне, миловидне село і його жителів.

         Начальник управління освіти, культури, молоді і спорту Кощій Антоніна Степанівна привітала червонокутян зі святом, побажала добробуту, сил, подякувала за гостинність і чуйність жителів громади до проблем села і нагородила найактивніших учасників художньої самодіяльності та дбайливих односельчан подяками і подарунками. 

         Староста Підліснівського старостату Олександр Миколайович Тимохін висловив слова подяки і підтримки місцевій спільноті, подякував жителям за сумлінну працю і старанність та заохотив найменьших мешканців с. Червоний Кут смаколиками. 

         Свяковий концерт вразив різноманіттям талантів учасників художньої самодіяльності Червнокутянського об'єкта дозвіллєвої роботи під керівництвом Воробей Наталії Вікторовни. Глядачі щедро нагороджували оплесками яскраві виступи самодіяльних артистів вокального, хореографічного та театрального жанрів. Свято  радо підтримали учасники художньої самодіяльності дружнього Новосуханівського ОДР: ансамбль "Суханяночка", танцювальний колектив "Барвінок". З впевненістю можна сказати, що тепла, дружня атмосфера свята не залишила жодного байдужого глядача. Свято продовжувалося частуванням смачним кулішем та святковою дискотекою.

           Степанівська селищна рада щиро вітає жителів с. Червоний Кут з Днем села, бажає бадьорості духу, щастя, миру, злагоди і сімейного затишку, бажає, щоб Пресвята Богородиця завжди тримала під своїм Покровом жителів громади і козацький дух завжди сповнював наші серця.

          

          



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень