A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Заклади загальної середньої освіти Степанівської територіальної громади отримали 32 ноутбуки

Дата: 21.12.2021 18:12
Кількість переглядів: 12

У рамках Національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» 21 грудня 2021року в приміщенні Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за участі депутатів Верховної Ради України та губергатора Сумської області Дмитра Живицького відбулися  урочистості з нагоди передачі ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Сумської області. Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області отримало 32 ноутбука для закладів освіти громади.

Використання комп’ютерної техніки є виклик сьогодення, а саме робота шкіл в умовах поширення коронавірусної хвороби. Завдяки спільній роботі уряду України, депутатів Верховної Ради, Сумської обласної державної адміністрації та місцевої влади вдалося закупити вищезазначені ноутбуки.

Їх придбання стало можливим за рахунок співфінансування місцевого та державного бюджетів. Загальна сума коштів субвенції для шкіл громади склала 581,160 тис. гривень, із них  58,116 тис. гривень кошти  місцевого бюджету.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень