A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УСПІШНА УЧАСТЬ ЛЕГКОАТЛЕТІВ КЗ ДЮСШ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 28.09.2021 17:58
Кількість переглядів: 27

        У гостинному Івано-Франківську відбувся  командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ і СДЮШОР (2004 р.н. та молодші). У змаганнях взяли участь 547 спортсменів із 24 областей України та містаКиєва.Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради представляли чотири спортсмени. Високий рівень підготовки показав Едуард Кравченко, який на останніх метрах дистанції  виборов 1 місце. Дистанцію 5000 м. він здолав за 22хв. 42сек., що відповідає нормативу першого дорослому розряду і  40 очкам у заліку.

Сергій Лазоренко посів 11 місце, що додало до командної скарбнички ще 14 очок.

Дар`я Калініченко принесла 10 очок, посівши 15 місце у спортивній ходьбі на 3000 м., а Андрій Єгоров 8 очок, посівши 17 місце у бігу на 100м.

У підсумку вихованці КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради набрали 72 очки та зайняли 16 місце серед 44 ДЮСШ України, які взяли участь у змаганнях.

Цей результат допоміг збірній команді Сумської області посісти 3 місце серед областей України, випередивши збірну Дніпропетровської області лише на одне очко.

     Слід зазначити, що Едуард Кравченко, Сергій Лазоренко, Дар`я Калініченко є мешканцями Степанівської громади, Андрій Єгоров представляє Садівську сільську раду.

До змагань спортсменів готували тренери-викладачі з легкої атлетики КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради Олексій та Людмила Шелести. 

Степанівська селищна рада дякує спортсменам і тренерам за високі результати на найвищому національному рівні, зичить успіхів у подальшій боротьбі і нових перемог на наступних стартах.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень