A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Творчі люди Підліснівки. Зайцева Юлія Сергіївна

Дата: 13.01.2021 17:47
Кількість переглядів: 14

    Вишиті на полотні візерунки – колоритна візитка українського народу. Здавна жінки прикрашали вишивкою вбрання, скатертини, подушки. Дівчата оздоблювали кольоровими нитками весільні рушники, закладаючи в орнамент таємний код на щастя та долю. Яскраві чи ніжні узори на тканині ваблять до себе та прикрашають будь-яку річ. Акуратно виведені кольорові літери, квіти, ікони, українські орнаменти, тварини та пейзажі зберігають щирість душі автора, неймовірну магію світла й тепла.

    Цей вид мистецтва є досить поширений на території України. Безліч майстринь у різних куточках нашої держави створюють геніальні витвори мистецтва, які дивують всіх донині. Підліснівський край також багатий людьми, чиї руки за допомогою голки й нитки створюють неповторні витвори декоративно-ужиткового мистецтва. Саме такі люди не зважаючи на буденні проблеми, вміють творити прекрасне.

Свій високий художній смак, талант, творчість з великим задоволенням демонструє талановита майстриня - Зайцева Юлія Сергіївна, яка народилася та проживає в селі Підлісінівка Сумського району Сумської області. З-під чарівної голки Юлії Сергіївни вийшло безліч картин, які є прикрасою оселі. Вони вражають своєю красою, оригінальністю та неповторністю. Коли майстриня сідає за роботу, то весь світ завмирає, усі незгоди і проблеми забуваються, темні кольори стають яскравим промінням, яке фонтаном ллється на полотно.

    Пропонуємо переглянути фото її робіт.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень