A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

150-ти річчя від дня народження Лесі Українки

Дата: 25.02.2021 17:23
Кількість переглядів: 19

З 1 лютого 2021 року в Косівщинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, який носить ім’я видатної української письменниці Лесі Українки розпочався цикл заходів, присвячених 150-річчю з дня народження поетеси.

З нагоди відзначення 150-ти річчя від дня народження Лесі Українки 25 лютого 2021 року в закладі освіти педагогічним та учнівським колективом проведено наповнений щирими почуттями, емоціями і переживаннями поетичний вернісаж за темою: «Я буду крізь сльози сміятись…». Неначе сторінки життя Лесі проходили перед очима у всіх присутніх у залі. І проникливі вірші-сповіді, і ліричні зізнання, і твердість духу у життєвій боротьбі – усе з’єдналося на цьому заході. Леся Українка – донька, людина, письменниця, і нарешті, любляча до останнього подиху жінка. Пророчі слова майстрині слова нікого не залишили байдужим. У кожному рядочку її творчості відчуваємо биття її шляхетного серця.

На захід запрошено керівництво Степанівської територіальної громади на чолі з головою Лукашом Володимиром Олександровичем.

Завершальним акордом святкування 150-річчя з дня народження стало покладання квітів до пам’ятника Лесі Українки.

Леся була! Є! І буде! Подякуємо Матері-природі за те, що зростила на українській землі геніальну доньку Прометею – жінку, яка стала символом самої України! Хай благословенне буде її ім’я у серцях українського народу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень