A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Голова Степанівської громади Лукаш В.О. привітав аматорів Степанівського селищного будинку культури з перемогами в дистанційних конкурсах!

Дата: 27.01.2021 17:21
Кількість переглядів: 32

Коли вся країна знаходилась на карантині, з'являлося безліч можливостей спробувати власні сили в чомусь новому – онлайн навчання, онлайн розваги та інше. Проте, талановиті працівники культури та аматори Степанівського селищного будинку культури довели, що підкорення нових вершин, та досягнення нових горизонтів теж можна зробити онлайн. Протягом 2020 року творчі колективи брали участь у багатьох конкурсах та дистанційних інтернет-фестивалях, неодноразово отримувавши нагороди.

27 січня 2021 року голова Степанівської селищної ради В.О. Лукаш привітав керівників гуртків та аматорів Степанівського СБК з перемогами у конкурсах та фестивалях районного, обласного, всеукраїнського та міжнародних рівнях, а саме:

26-27.09.2020 Творчі колективи Степанівського СБК взяли участь у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Єднаймо Світ» (м.Львів)

- Володарем Гран-Прі у номінації «Народний вокал» став народний аматорський жіночий ансамбль «Дивограй» (керівник Павло Гладкий).

- Диплом лауреата І премії здобув жіночий квартет «Степанівські чарівниці» (керівник Людмила Пастушенко);

- Диплом лауреата І премії у номінації «Фольклор» отримав аматорський фольклорний ансамбль «Яворина» (керівник Антоніна Лєвшукова);

- Диплом лауреата І премії у номінації естрадний вокал виборола солістка Степанівського СБК Степанівської селищної ради Вікторія Лебідь;

- Дипломом лауреата ІІ премії у номінації «Естрадний вокал» нагороджена Людмила Пастушенко.

29.10.2020 Аматорські колективи Степанівської селищної ради взяли участь у районному фестиваль-конкурсі хорового та фольклорного мистецтва «Співодари-2020», за результатами якого І місце посів фольклорний аматорський колектив «Яворина» Степанівського селищного будинка культури;

28.11.2020 Солісти та жіночий вокальний квартет «Степанівські чарівниці» взяв участь у ІІІ Всеукраїнському багатожанровому фестиваль — конкурсі мистецтв «Слобожанська осінь»:

- Диплом лауреата І премії здобув жіночий квартет «Степанівські чарівниці» (керівник Людмила Пастушенко);

- Диплом лауреата ІІІ премії у номінації естрадний вокал виборола солістка Степанівського СБК Степанівської селищної ради Ольга Лебідь;

- Дипломом лауреата І премії у номінації «Естрадний вокал» нагороджена Людмила Пастушенко.

 

Кожний отримав подяку від голови Степанівської селищної ради та цінні подарунки!

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо творчих успіхів, натхнення та нових звершень!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень