A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ - 2021

Дата: 24.11.2020 16:16
Кількість переглядів: 8

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – 2021

       Пробне зовнішнє незалежне оцінювання - важлива складова підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожному учаснику буде надано можливість пройти пробне зовнішнє незалежне оцінювання лише  з одного із навчальних предметів: з української мови, української мови і літератури. англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії. Учасники матимуть можливість: психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;  ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року; отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням); навчитися ефективно розподіляти час; оцінити свій рівень навчальних досягнень.

     Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме протягом 5–19 січня  2021 року.  Реєстрація про час і місце проходження пробного ЗНО для осіб, які зареєструвалися і оплатили вартість тестування, буде розміщена в особистих кабінетах до 25 березня 2021 року. Вартість одного тестування для одного учасника / однієї учасниці буде оголошено на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти до  9 грудня 2021 року.

                   10 квітня 2021 року відбудеться тестування з усіх навчальних предметів. Окрім участі в пробному ЗНО з одного навчального предмета, кожний зареєстрований учасник зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого ввести свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів. Результати пробного ЗНО для цих осіб буде оприоюднено в особистих кабінетах пробного ЗНО 16 квітня 2021 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень