A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УСПІХИ СТЕПАНІВСЬКИХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ

Дата: 28.10.2021 15:52
Кількість переглядів: 14

     Місто Івано-Франківськ 24 жовтня 2021 року став місцем проведення Чемпіонату України зі спортивної ходьби на 35 км серед дорослих та молоді, командного чемпіонату України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді, командного чемпіонату України зі спортивної ходьби серед ДЮСШ і СДЮШОР.  Команду  комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради представляли 10 спортсменів.  

    Серед дорослих Степанівську селищну раду представляв Сергій Світлічний, який на дистанції 20 км став Чемпіоном України.  

  У змагання серед молоді на дистанції 35 км КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради представляв Шелест Єгор який також посів 1-е місце.

   У категорії юніори та юніорки команду КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради представляли Микола Рущак, Руслан Лазоренко, Ольга Романенко та Софія Криловецька. За підсумками змагань на дистанції 10 км Микола Рущак посів 1-е місце, Софія Кролевецька 3-є місце, Руслан Лазоренко 5-е місце, Ольга Романенко 6-е місце.

  Серед юнаків  2004-2005 р.н. нашу команду представляв Едуард Кравченко, який на дистанції 10 км посів 1-місце.

   Серед юнаків та дівчат 2006-2007 р.н. на дистанції 3 км Сергій Лазоренко посів 4-е місце, Олексій Лазоренко 9 місце, Дар`я Калініченко 15 місце і Євгенія Вдовитченко 20 місце. 

  Вищезазначені результати дозволили  комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради у командному заліку посісти 2-е командне місце.

   Степанівська селищна рада сердечно вітає всіх спортсменів з перемогами і бажає нових спортивних досягнень та яскравих виступів на українських та міжнародних аренах.Окрема вдячність сімейному тандему тренерів з легкої атлетики КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради  Олексію та Людмилі Шелест за якісну підготовку і успішний виступ вихованців на Чемпіонаті України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень