A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

МЕДИКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 27.02.2020 15:44
Кількість переглядів: 7

Фізична культура у закладах освіти є обов’язковою складовою освітнього процесу, яка забезпечує реалізацію генетичної програми росту та розвитку організму дитини, формування її фізичного та психічного здоров’я.

Медико-педагогічний контроль за фізичним вихованням дітей забезпечує оптимізацію їх рухової активності, а також відстеження змін у стані здоров’я.

27 лютого 2020 року на базі Степанівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Орлятко» відбувся семінар «Організація медико-педагогічного контролю у закладах дошкільної освіти» для керівників закладів, сестер медичних старших та інструкторів з фізичної культури.

Іващенко С.М., завідувач методичного кабінету УОКМС Степанівської селищної ради, зупинилась на питанні змістовних напрямків медико-педагогічного контролю в ЗДО, акцентувала увагу на особливостях ведення документації керівника закладу, сестри медичної старшої та інструктора з фізичної культури.

Клименко О.В., директор Степанівського ЗДО «Орлятко», методист з дошкільної освіти УОКМС Степанівської селищної ради, ознайомила присутніх з покроковим алгоритмом МПК в ЗДО.

Козлова Т.Б., завідувач Степанівського ЗДО «Дзвіночок» та Стрельникова Ю.О., інструктор з фізичної культури Підліснівського ЗДО «Малятко», розповіли про роль сестри медичної старшої та інструктора з фізичної культури у медико-педагогічному контролі.

Усі учасники активно брали участь в обговоренні, кожен мав можливість висловити свою думку, обмінятися знаннями, особистими ідеями, почути думки колег. Семінар пройшов в атмосфері доброзичливості та взаємної підтримки, що дало змогу отримати нові знання з даної теми.

Дякуємо за гостинний прийом Степанівському закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Орлятко» та бажаємо здоров’я усім освітянам та здобувачам освіти!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень