A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

VI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС НАРОДНОЇ ХОРЕОГРАФІЇ ім. ПАВЛА ВІРСЬКОГО

Дата: 11.10.2021 15:40
Кількість переглядів: 19

          Цими вихідними дійшов до свого завершення VI Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії ім. Павла Вірського, найкращі танцювальні колективи з усіх областей України радо прийняли запрошення на участь у фестивалі.  Дитячий танцювальний колектив "Веселка" Косівщинскої мистецької школи взяв участь у ІІІ етапі фестивалю, що відбувся в Центрі культури і мистецтв Національного авіаційного університету  м. Києва з композицією :  "Веселкове розмаїття".  

           Виступ вихованців Крючкової Тетяни Миколаївни високо були оцінені авторитетним журі фестивалю, за що колектив і був ногроджений дипломом учасника фестивалю-конкурсу народної хореографії. Нагадаємо, що танцювальний колектив "Веселка" впевнено здолав два перших етапи фестивалю і увійшов до сотні найкращих колективів України.

         Степанівська селищна рада щиро вітає учасників танцювального колективу "Веселка" з успішним виступом, сердечно дякує керівнику колективу Крючковій Т.М. , зичить добра, здоров'я і добробуту, подальших успіхів на творчій ниві.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень