A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

РОБОТА СПЕЦІАЛІСТІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ З ПОДОЛАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ, ПОРОДЖЕНИХ ПАНДЕМІЄЮ COVID – 19, У ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 25.02.2021 15:03
Кількість переглядів: 14

Ситуація пандемії внесла багато суттєвих змін в діяльність закладів освіти. Це потребує осмислення ряду проблем, які стосуються як психології здоров’я окремої особистості, так і навчально-виховної діяльності всіх учасників освітнього процесу під час дистанційної взаємодії в період карантину.

         З метою вивчення питання на колегію Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації «Робота спеціалістів психологічної служби з подолання соціально-психологічних проблем, породжених пандемією COVID – 19, у діяльності закладів освіти», 25 лютого 2021року Растроста Г.Б., методист навчально-методичного центру психологічної служби КЗ «Сумський ОІППО» у співпраці з Козачук Н.О., в.о.психолога КЗ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Степанівської селищної ради відвідали  Косівщинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Лесі Українки та Косівщинський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Золота рибка». Під час зустрічі Растроста Г.Б. проаналізувала тематику звернень учасників освітнього процесу, просвітницької діяльності, оформлення та наповнення сайтів спеціалістів психологічної служби даних закладів освіти. Козачук Н.О., ознайомилась з роботою спеціалістів психологічної служби з даного питання та отримала запити для подальшої співпраці.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень