A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Робота закладів культури в період послаблення карантину

Дата: 13.07.2020 14:01
Кількість переглядів: 71

Творче повсякдення працівників культури Степанівської громади в умовах карантину досить  насичене. Керівники займаються самоосвітою, веденням документації, організацією поточного та часткового ремонтів. В усіх закладах здійснюється впорядкування територій прилеглих до будівель закладів культури.

Відповідно планів роботи, працівники постійно висвітлюють інформаційні матеріли до визначних дат, організовують онлайн проекти, фото-челенджи та майстер-класи в медіа-сфері. Так, в червні 2020 року було проведено 12 онлайн заходів, а талановиті вокалісти Степанівської селищної ради взяли участь у 4 дистанційних фестивалях-конкурсах районного та Міжнародного рівня в кожному з яких, здобули перемогу.

Починаючи з 16 червня 2020 року відновилась гурткова робота в закладах культури з дотриманням санітарних вимог. Керівники хорових колективів та гуртків розпочали заняття з солістами, ансамблями малих форм та народними хоровими колективами. У зв’язку з відтермінуванням проведення культурно-масових заходів, репертуарна складова колективів значно розширилась.

Дитячі аматорські гуртки, творчі любительські об’єднання клубних закладів все ще працюють у режимі онлайн. Керівниками здійснюється підбір репертуару для вокальних та хореографічних гуртків, генеруються ідеї для нових, креативних виступів. Їх творча діяльність систематично висвітлюється в мережі Інтернет.

Працівники закладів культури Степанівської селищної ради з нетерпінням чекають закінчення карантину, щоб продовжувати радувати своїх глядачів приємними зустрічами та дарувати їм найкращі емоції!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень