A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Заклади культури Степанівської селищної ради долучились до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!»

Дата: 21.09.2020 13:35
Кількість переглядів: 6

Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» 19 вересня 2020 року проводила щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!» присвячену Всесвітньому Дню прибирання – «World Cleanup Day». Акція проводиться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства регіонального розвитку, Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, а також Програмою Волонтерів ООН в Україні.

Цього року до акції долучились працівники сфери культури Степанівської селищної ради прибираючи прилеглі до закладів територій, паркові зони, алеї та зупинки. Головна мета прибирання полягала в об'єднанні заради досягнення спільної мети - порятунку планети від сміття. 

 

Додатково.

Кожен може стати частиною наймасштабнішого руху ековідповідальних людей. Додайте Всесвітній день прибирання до свого календарного плану – щороку третя субота вересня, діліться цією новиною в соціальних мережах, мотивуйте друзів та знайомих.

Проте, непотрібно чекати Всесвітнього дня прибирання. «Побачив? Прибери!», адже саме маленькими щоденними зусиллями кожного з нас ми вбережемо нашу планету від забруднення, а нашу громаду зробимо чистою.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень