A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ 2020

Дата: 24.04.2020 11:19
Кількість переглядів: 18

Тиждень психології у закладах освіти Степанівської селищної ради у 2020 році відбувся особливо. З 21 по 24 квітня працівники психологічної служби разом з дітьми та батьками дистанційно, але продуктивно, плідно та результативно провели Тиждень психології під гаслом «Залишайся вдома». У закладах загальної середньої освіти проводились: онлайн-анкетування учнів, онлайн-тести для батьків початкових класів, виставка малюнків «Я люблю життя», акція «Лист психологу», Дні: компліментів, пізнання, спогадів, добрих слів, «Безпечний інтернет», «День родини вдома», «Усміхнись світові і він посміхнеться тобі», проведено челенж #КВІТЧЕЛ «Створення квітки чеснот людини», створені відеоролики.

Практичні психологи, вихованці та батьки закладів дошкільної освіти не стояли осторонь, а активно долучились до Тижня. Були проведені дні: щастя, посмішки, гарного настрою, компліментів, побажань.

Дякуємо педагогам та родинам закладів освіти Степанівської селищної ради за чудовий тиждень, позитивні емоції та продуктивну працю! Бажаємо міцного здоров'я, та стійкого імунітету! Сумуємо за вами!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень