A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Рятувальники продовжують роз'яснювальну роботу з підростаючим поколінням

Дата: 24.05.2019 11:08
Кількість переглядів: 10

23 травня 2019 року рятувальники Сумського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області у рамках тижнів знань з безпеки життєдіяльності провели профілактично-роз'яснювальну роботу з учнями: Степанівської загальноосвітньої школи, Степанівської філії Степанівської загальноосвітньої школи, Підліснівської загальноосвітньої школи. Під час проведення профілактичних заходів перед учнями піднімались наступні питання: порядок дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема стосовно забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, дотримання вимог пожежної безпеки, правил безпеки при виявлені вибухонебезпечних предметів та правил безпеки життєдіяльності. Рятувальники розповіли про різноманітні надзвичайні ситуації, причини їх виникнення та шляхи запобігання. Були наведені факти пожеж, які найчастіше виникають з найпоширеніших причин. Згадали номери телефонів пожежної та інших екстрених служб. Під час проведення заходу відбувалась жвава бесіда. Діти розповідали про ситуації, учасниками яких були вони самі або їхні знайомі.

        Під час проведення роботи фахівці Служби порятунку здійснили демонстрацію навчальних фільмів, поширили серед дітей інформаційні листівки із правилами. Зустріч подарувала всім позитивні емоції та незабутні враження.

        Робота з підростаючим поколінням є одним з пріоритетів діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Рятувальники, турбуючись про безпеку дітей, проводять профілактичні заходи і сподіваються, що бесіди не залишаться поза увагою молоді.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень