A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІДБУВСЯ ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ СТЕПАНІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО БУДИНКА КУЛЬТУРИ

Дата: 22.12.2019 21:56
Кількість переглядів: 100

Кожного року підсумком роботи сільських та селищних закладів культури є проведення звітних концертів. Так в Степанівському селищному будинку культури 22 грудня 2019 року пройшов звітний концерт колективів художньої самодіяльності.

Відкрив концерт народний аматорський хоровий колектив Степанівського селищного будинку культури під керівництвом талановитого Миколи Пилиповича Назаренка.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович, який зазначив, що заслужено пишається величезним пісенним, фольклорним, художнім надбанням наших майстрів сцени, які своєю самовідданою творчою працею вносять вагому частку в духовну скарбницю громади та України в цілому.  Подякував творчим колективам та окремим виконавцям за їх талант і творчі звершення, за збереження, розвиток і відтворення безцінних духовних скарбів нашого народу та побажав наснаги в роботі, нових здобутків і перемог, та відзначив почесними подяками й найактивніших учасників художньої самодіяльності: 

  • Левшукову Антоніну Петрівну; 
  • Лебідь Вікторію Сергіївну;  
  • Делегойдіну Антоніну Степанівну;  
  • Воду Ольгу Борисівну;  
  • Назаренка Миколу Пилиповича;
  • Пастушенко Людмилу Сергіївну;
  • Завгороднього Анатолія Кириловича.

Пісень у той день на сцені було багато, одна від одної кращі, і колективи представили їх на високому рівні. Прекрасно виступили народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Дивограй» (керівник Гладкий Павло) та жіночий вокальний квартет «Степанівські чарівниці» (керівник Пастушенко Людмила), тепло зустрічали  глядачі прекрасні виступи фольклорного народного колективу «Яворина» (староста колективу Левшукова Антоніна). На звітному концерті справжніми родзинками були виступи дітей, а саме дитячого вокального колективу  «Сузір’я» (керівник Пастушенко Людмила), а танцювальну композицію подарував хореографічний колектив «EUPHORIA» ( керівник Будко Марина).

Неповторними голосами линули пісні у виконанні окремих виконавців, солістів Степанівського сеелищного будинку культури Лебідь Вікторії та Лебідь Ольги.

Безумовно, кожен учасник художньої самодіяльності є оригінальним, талановитим, а у спільному виконанні народжуються справжні шедеври хорового співу, тому завершальні пісні пролунали від народного хорового колективу Степанівської селищного будинку культури!

Хочеться подякувати всім учасникам звітного концерту та побажати аматорам сцени невичерпної енергії, нових звершень і досягнень, здійснення всіх планів і задумів. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень