A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

"Хліборобська пісня-2020" завітала до Степанівської громади

Дата: 10.02.2020 10:56
Кількість переглядів: 20

Вкотре Степанівська селищна рада, зібрала разом аматорів та шанувальників народної творчості на районному фестивалі-конкурсі народної творчості «Хліборобська пісня». Понад 200 учасників самодіяльних колективів з смт Степанівки, с. Підліснівки, с. Яструбиного та с.Косівщини зустрілись в стінах Степанівського селищного будинку культури.

Перед початком урочистої частини аматори народної творчості привітали почесних гостей і вручили їм запашний коровай. Також присутні мали можливість оглянути виставки робіт майстрів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва. З теплими словами вдячності до всіх присутніх звернулись голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович та начальник відділу культури, молоді та спорту Сумської районної державної адміністрації Холодьон Юрій Миколайович.

Всі учасники продемонстрували високу майстерність та обдарованість. Різноманітний репертуар: українська пісня, гумор, виступи дитячих вокальних та танцювальних колективів не  залишили байдужими жодного учасника заходу, адже у виконання кожного твору талановитими митцями було вкладено душу. Глядачі в свою чергу не шкодували для артистів гучних оплесків та вигуків «Браво!».

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень