A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Новорічні свята в закладах культури Степанівської селищної ради!

Дата: 31.12.2019 19:05
Кількість переглядів: 60

       Новорічні свята - чарівні. Кожна дитина, і кожна доросла людина з нетерпінням чекають Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

     Напередодні Нового року в закладах культури Степанівської селищної ради відбулися ранки та дискотеки для дітей та молоді. І тому, тільки переступивши поріг святково прибраних залів  усі присутні поринули в казку, сподіваючись на щасливі зміни і, затамувавши подих, почали загадувати бажання. А щоб ці бажання здійснювалися, учасникам художньої самодіяльності потрібно було створити казкову атмосферу - прикрасити новорічну ялинку сніжинками, гірляндами, іграшками, адже саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут цього свята. А дарувати радісний, святковий настрій відчуття казки та чогось чарівного – новорічного добре вміють наші аматори сцени. 

25 грудня 2019 року в Підліснівському сількому будинку культури відбулася новорічна розважальна програма «Новий Рік прийшов до нас!» де слова-привітання від Діда Мороза та Снігуроньки  злилися з піснями у виконанні дітей та рухливими інтелектуальними іграми. 

28 грудня, аматори Підліснівського сільського будинку культури  підготували розважально-танцювальну програму "Новий рік для молоді. Підліснівка TV".

Наступного дня, 29 грудня 2019 року, відзначили Новий рік в Червонокутянському обєкті дозвіллєвої роботи конкурсно-розважальною програмою "Новий рік йде, щастя й мир несе". 

28 та 29 грудня 2019 року в Степанівському селищному клубі та Степанівському селищному будинку культури пройшли святкові дискотеки, де всі бажаючи мали змогу поринути в чарівну атмосферу новорічних свят!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень