A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вітаємо з Днем Державного Прапора України

Дата: 23.08.2020 09:27
Кількість переглядів: 15

   Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України. Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб наші нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу - Україну.

   Державний Прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Сьогодні Державний прапор замайорів над будівлями закладів освіти, культури та спорту  Степанівської об'єднаної теріторіальної громади як символ нашої єдності і належності до величної держави - до України.

Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради від щирого серця вітає всіх зі святом Державного Прапора України, бажає успіхів, натхнення, творчих здобутків  та всяких гараздів на благо нашої рідної  України!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень