A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

КАРАНТИН - НЕ КАНІКУЛИ!!!

Дата: 25.03.2020 09:10
Кількість переглядів: 41

Шановні батьки! Ми з вами живемо у складний і тривожний час. Світом швидко  поширюється нове вірусне захворювання. Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайний стан міжнародного значення у сфері суспільної охорони здоров'я через глобальний спалах нового коронавірусу COVID-19.

З 12 березня 2020 року в Україні запроваджено тритижневий карантин у всіх закладах освіти та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Проте на сьогодні, з огляду на те що діти вільно граються на дитячих та спортивних майданчиках, перебувають групами на вулицях, ще не всі усвідомили важливість дотримання карантинного режиму.

Звертаємо особливу увагу батьків на те, що карантин - це НЕ канікули (хоча за часом обидва можуть і співпадати).

Карантин, в режимі якого живе нині вся Україна, - це комплекс медико-санітарних і адміністративних обмежувальних заходів, спрямованих на попередження поширення інфекційної хвороби, зокрема вірусу Covid-19.

Обмеження пересування, обмеження комунікацій, обмеження особистих контактів з метою зберегти життя та здоров'я ваших дітей і вас самих!

З огляду на це нагадуємо:

  1. Діти без супроводу батьків НЕ ПОВИННІ перебували на вулиці та в громадських місцях.
  2. ЗАБОРОНЕНО відвідувати ігрові та спортивні майданчики, що розташовані на території закладів освіти та спорту Степанівської селищної ради. Керівники закладів несуть персональну відповідальність за невиконання нормативних актів щодо дотримання карантинного режиму.

Загальнонаціональний карантин - це безпрецедентний захід в історії нашої країни. Ми всі складаємо цей іспит вперше, і наше спільне завдання - мінімізувати загрозу поширення небезпечної інфекції.

Закликаємо кожного усвідомити реальний рівень небезпеки та власної відповідальності в цих надзвичайних умовах.

БУДЬТЕ ВІДПОВІДАЛЬНИМИ, ЗАЛИШАЙТЕ ДІТЕЙ ВДОМА І БУДЬТЕ ЗДОРОВИМИ.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень