A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вітання з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2021 08:39
Кількість переглядів: 6

Щиро вітаємо всіх жителів Степанівської громади з великим державним святом – Днем Соборності України!

22 січня 1919 року, в цей вікопомний день, Директорією Української Народної Республіки було проголошено Акт злуки із Західноукраїнською Народною Республікою. Українська мрія про єдність, свободу і незалежність як основу державності України в історичний день 1919 року набула цілком реальних обрисів.

Саме ці події, століття назад, сформували підґрунтя для відродження незалежної, соборної і демократичної держави.

День Соборності України – це можливість вкотре заявити на весь світ, що Українська нація – єдина, а її територія – неподільна.

Віримо, що територіальні цілісність України, за яку відділи життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною.

Сердечно бажаємо всім Божого благословіння, міцного здоров’я, щастя, добра, миру і віри в майбутнє. Бажаємо наснаги, витримки та мужності – нашим славним українським воїнам, миру та Божої ласки – всім нам, сили, оптимізму та віри у перемогу.

Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаймо про незліченні жертви, принесені на вівтар соборності й державності. І нехай у цьому благородному пориві кожного свідомого громадянина супроводжує щастя, злагода, мир й добробут, мудрість і чуття єдиної родини у соборній Україні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень