A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ПРИЙМІТЬ НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ СЕЛИЩА СТЕПАНІВКА!

Дата: 06.05.2021 08:25
Кількість переглядів: 25

Дорогі односельці, від щирого серця вітаємо всіх із 351-ю річницею селища Степанівка!

    

Сьогодні наше спільне свято! Свято для тих, хто тут народився й виріс, для тих, хто приїхав колись, щоб залишитися у Степанівці з її неповторною мальовничою природою, славетною козацькою історією, традиціями та працьовитими людьми.

День селища – це подія, що покликана об’єднати наше минуле, сьогодення й майбутнє. Історія Степанівки є закарбованою в роках часткою історії нашої України, а історію творять люди. Усі, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, прибирає, готує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас й залучає до культурних цінностей, хто захищає нас та відстоює мир. Впевнено можна зазначити, що найбільшим багатством нашої громади є ви, його жителі – щирі, працьовиті, привітні та гостинні. 

Низький уклін Вам та велика шана за самовіддану працю, за любов до рідного селища, за невичерпний щоденний внесок у розвиток і добробут громади!

У цей святковий день від щирого серця зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку та мирного неба над головою. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне селище, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень