A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вітання до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 07:32
Кількість переглядів: 64

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва  Степанівської громади!

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Люди, що працюють у сфері культури особливі, бо талант дається не кожному.  Кожного дня, вони формують унікальний культурний простір, який об’єднує людей.

Щиро вдячні всім працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки!

Бажаємо вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!

Прийміть вітання від Степанівського селищного клубу


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень